KAASIDENTIFICATIE EN CONTROLE

JB breng 2e generatie CQAV (Cheese QA Vision) op de markt. Voor de identificatie van kazen middels het Kaasmerk is 5 jaar geleden Cheese QA Vision® ontwikkelt. Inmddels zijn wereldwijd 10-tallen systemen geleverd. Van eenvoudig (alleen traceerbaarheid middels het kaasmerk op basis van handheld scanner) tot zeer geavanceerde, permanente opstellingen.

editor84-handheldvision

Cono Kaasmakers.Het nieuwe Visionsysteem dat door middel van een code in de kaas de kaassoort scant waarna het wordt geexporteerd. Op de foto Wim Scholtens © Fotografie Menno Sabel.

 

 

 

 

 

 

De 2e generatie CQAV kenmerkt zich door de hogere performance en nauwkeurigheid voor wat betreft de oppervlakte controle. De nieuwe, geintegreerd afmetingencontrole  (Hoogte, breedte, lengte) is in de nieuwe versie standaard.

De database voor rapportages en online koppeling naar de ERP of shopfloor control software is geënt op de nieuwste versie van Microsoft SQL Server 2008 R2

 

 


editor88-mssqlserver20008r2 editor89-navisiondynamics

editor90-sap

editor91-movex

 

 

 

 


Verder zijn naast koppelingen met de ERP pakketen van NAVISION, SAP en MOVEX ook koppelingen mogelijk met BPCS EN AccountView